Plockmat för att fira påskledighet!

För att fira påskledigheten slog jag igår till med en riktigt god middag med en massa olika plockmat! Super gott!!

Så här såg min vällastade tallrik ut:) Tur att man har låång tid på sig att äta sån här mat för det är så mycket gott att man måste pausa emmellanåt för att orka prova allt:)

Vi hade stekta champinjoner och auberginskivor, oliver, paprikastrimlor, morotsstavar, coctailtomater,cornicons, klyftpotatis, quesadillas, stekta kycklingklubbor och vingar, whiskeyglaze (lånat recept från Viktoria), brieost, ostkuber, mjukost, baybybelost, alspånrökt emilskinka, valnötsskinka, avokadohalvor, räksallad, kex, vindruvor och min härliga hasselnötsglaze (super god till klyftpotatisen) och passionfruktsbalsamvinäger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0