Upphottad pyttipanna

När jag väl lyckats ta mej hem genom snöstormen från mitt afro danspass, så bjöd Emil mig på lunch, en förbättrad och smaskig pyttipanna!

Det är alltså köpt pyttipanna med lite bladspenat, broccoli, sojabönor (de gröna, man köper dem frysta i sina skidor) och till var det stekt ägg och marinerade kikärtor, super gott!

Medan man steker pyttipannan så kokar man upp en gryta med vatten, hivar i sojabönorna och låter dem koka några minuter. Fiska upp skidorna med en hålslev eller liknanade och dumpa i broccolin i vattnet. Plocka ut bönerna ur skidorna och dela den kokta broccolin och lägg ner stekjärnet med pyttipanna, häll i bladspenaten och låt alla grönsaker steka med i en 4-5minuter.

Marinerade kikärtor
Blanda olja, balsamvinäger, lite salt och lite sambal olek eller senap och lägg i de väl sköljda kikärtorna.

Servera med stekt ägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0