Ugnsbakade äpplen
En smarrig efterrätt med mjuka äpplen, krispiga och lite salta nötter och len choklad. Den söta formen kommer från Stockhome.
2 portioner:
- 2 äpplen
- 0,5 dl nötter (jag använde mig av saltade mandlar och cashewnötter)
- 2 stora rutor (ca 20g) choklad
Skiva äpplena och ta bort kärnhuset. Hacka nötter och choklad grovt, strö över äppelskivorna. Ställ i ugnen ca 15 minuter på 200g grader.
Kommentarer
Postat av: Helena
Jag har skrivit ett helt inlägg om mat i skottland som du kan läsa här: http://matresan.blogg.se/2009/july/mattips-infor-resan-del-2-skottland.html#comment och platser, om du vill ha något speciellt tips så kan vi ju prata lite någon dag! Att vandra vid loch ness var min favorit under resan. skottland är helt underbart så ni kan känna er glada!!! hoppas du får en trevlig helg! kram
Trackback