Upphottad pyttipanna
När jag väl lyckats ta mej hem genom snöstormen från mitt afro danspass, så bjöd Emil mig på lunch, en förbättrad och smaskig pyttipanna!
Medan man steker pyttipannan så kokar man upp en gryta med vatten, hivar i sojabönorna och låter dem koka några minuter. Fiska upp skidorna med en hålslev eller liknanade och dumpa i broccolin i vattnet. Plocka ut bönerna ur skidorna och dela den kokta broccolin och lägg ner stekjärnet med pyttipanna, häll i bladspenaten och låt alla grönsaker steka med i en 4-5minuter.
Marinerade kikärtor
Blanda olja, balsamvinäger, lite salt och lite sambal olek eller senap och lägg i de väl sköljda kikärtorna.
Servera med stekt ägg.
Medan man steker pyttipannan så kokar man upp en gryta med vatten, hivar i sojabönorna och låter dem koka några minuter. Fiska upp skidorna med en hålslev eller liknanade och dumpa i broccolin i vattnet. Plocka ut bönerna ur skidorna och dela den kokta broccolin och lägg ner stekjärnet med pyttipanna, häll i bladspenaten och låt alla grönsaker steka med i en 4-5minuter.
Marinerade kikärtor
Blanda olja, balsamvinäger, lite salt och lite sambal olek eller senap och lägg i de väl sköljda kikärtorna.
Servera med stekt ägg.
Kommentarer
Trackback