Fyllda champinjonhattar

De här fyllda champinjonhattarna är lätta att göra funkar super bra som förrätt eller som tilltugg eller en del av plockmat :)

 

Ingredienser:

  • 6 champinjoner
  • ca 12 msk pesto
Gör så här:
  1. Borsta av champinjonerna
  2. Bryt av foten på champinjonerna så långt upp i hatten som det går, så man får en fin lite skål.
  3. Tryck ner champinjonerna i en form eller ställ dem på ett fat så att de står nogerlunda stabilt och inte trillar när de blir varma.
  4. Häll ca 2 msk pesto i varje champinjonhatt (beror lite på hur stora hattarna är :P)
  5. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
  6. Låt svalna något innan de serveras.

Kommentarer
Postat av: Anette

ser mycket gott ut

2010-05-11 @ 03:49:10
URL: http://lifeofnett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0