Trerätters fredagsmiddag

Förrätt: plocktallrik

Denna gång hade vi vitlökscrustini, stekta aubergnskivor, korv och ugnsgratinerade champinjonhattar fyllda med pesto

Huvudrätt: Bakad potatis med topping och sallad

Bakad potatis med skinkröra, knaperstektbacon och sallad med avokado, tomat, morot, gurka, rödkål och smaksatt med salt, svartpeppar och hasselnötsglaze

Efterrätt: Jordgubb och rabarberpaj med vaniljglass

Kommentarer
Postat av: Karin

Herregud vad allt såg gott ut. Du får gärna lägga ut receptet på pajen :) Jag har ju som bekant också rabarber. Själv gjorde jag en kräm igår, men använde inte allt till den!

2010-05-09 @ 12:27:19
URL: http://saudade.blogg.se/
Postat av: Helena

Hur gör man champinjonerna? det lät gott!

2010-05-10 @ 10:44:11
URL: http://matresan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0