Trerätters fredagsmiddag
Förrätt: plocktallrik
Denna gång hade vi vitlökscrustini, stekta aubergnskivor, korv och ugnsgratinerade champinjonhattar fyllda med pesto
Huvudrätt: Bakad potatis med topping och sallad

Bakad potatis med skinkröra, knaperstektbacon och sallad med avokado, tomat, morot, gurka, rödkål och smaksatt med salt, svartpeppar och hasselnötsglaze
Efterrätt: Jordgubb och rabarberpaj med vaniljglass

Huvudrätt: Bakad potatis med topping och sallad

Bakad potatis med skinkröra, knaperstektbacon och sallad med avokado, tomat, morot, gurka, rödkål och smaksatt med salt, svartpeppar och hasselnötsglaze
Efterrätt: Jordgubb och rabarberpaj med vaniljglass

Kommentarer
Postat av: Karin
Herregud vad allt såg gott ut. Du får gärna lägga ut receptet på pajen :) Jag har ju som bekant också rabarber. Själv gjorde jag en kräm igår, men använde inte allt till den!
Postat av: Helena
Hur gör man champinjonerna? det lät gott!
Trackback